Vergelijk objecten

  1. Home
  2. Woning kopen

DAT ZET ZODEN AAN DE DIJK!

AANKOOPBEMIDDELING

Een huis kopen in Den Haag of omstreken? Hoe vind ik mijn ideale plek? Wat is een goed bod en kan ik extra ontbindende voorwaarden in het koopcontract laten opnemen?

Wij kunnen je hier antwoord op geven! Laten we eerlijk zijn, jij bent zelf heel goed in staat om interessante woningen op bijvoorbeeld Funda te selecteren. Maar omdat je niet dagelijks een huis koopt zal niemand het je kwalijk nemen wanneer je een aankoopmakelaar in de arm neemt voor normaal gesproken de belangrijkste aanschaf in je leven. Vergeet niet dat er veel komt kijken bij de aankoop van een huis.

Bouka Makelaars helpt je bij het vinden van je nieuwe thuis! We begeleiden je uiteraard ook bij biedingen. Wat is een goed bod? Onder welke voorwaarden koop je jouw huis? Hoe kun je de invloed van een ouderdomsclausule als koper zo veel mogelijk inperken? Vragen die je graag met je makelaar bekijkt.

Wij helpen je graag in het hele traject: van het kennismakingsgesprek en het zoeken naar jouw nieuwe koopwoning tot en met de oplevering daarvan.

Onze vergoeding wordt van tevoren met jou gecommuniceerd en vastgelegd in een aankoopbemiddelingsopdracht. Zo weet je exact wat onze dienstverlening kost.

DE WEG NAAR JOUW NIEUWE HUIS

KENNISMAKEN

Samen inventariseren we op ons gemak jouw woonwensen en mogelijkheden.

AANBOD

We zoeken naar geschikte woningen binnen jouw profiel via alle beschikbare media en eigen netwerk van makelaars en beleggers.

INTERESSE

Het inplannen van de bezichtigingen en begeleiding daar naartoe.

ONDERZOEK

Als je een woning vindt die je interesse wekt doen wij een uitgebreid vooronderzoek naar: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingplan, staat van de woning, splitsingsakte, enzovoorts.

ADVIES

Op basis van het hierboven genoemd onderzoek en jouw financiële ruimte bepalen we een strategie voordat we een bod uitbrengen en in onderhandeling treden.

BIEDEN EN ONDERHANDELEN

Wat wordt het voorstel en welk moment kiezen we om het uit te brengen? Wij onderhouden het contact met de verkoopmakelaar tijdens het biedingsproces. Biedingen zullen altijd eerst ter goedkeuring aan jou worden voorgelegd.

KOOP SLUITEN

Nadat koper en verkoper akkoord zijn stelt deze laatste het koopcontract op. Samen met jou als koper bekijken we welke (ontbindende) voorwaarden wenselijk zijn en dus in het koopcontract opgenomen moeten worden.

VOORLOPIG KOOPCONTRACT

Met verkoper opstellen van (ontbindende) voorwaarden in voorlopig koopcontract.

NOTARIS

Laatste inspectie van je nieuwe woning en opnemen meterstanden, begeleiding bij het tekenen van de leveringsakte bij de notaris en de uiteindelijke sleuteloverdracht van je
nieuwe woning.

KLANTBEOORDELINGEN

WAT ANDEREN VERTELLEN

LET’S GET IN TOUCH

BEL ONS, SCHRIJF ONS OF LOOP EVEN BINNEN

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

BEL ONS

(070) 22 50 996

BEZOEK ONS

Beresteinlaan 243
2542 JG  Den Haag