Vergelijk objecten

  1. Home
  2. Over ons

WIJ ZIJN BOUKA MAKELAARS

OVER ONS

Of wij je woning kunnen verkopen? En of we dat kunnen! Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de aan- en verkoop van woningen in de regio Haaglanden. Wij begeleiden je overigens ook bij de aankoop van je nieuwe thuis.

EEN BETROKKEN MAKELAAR

Wij zijn niet alleen helder over voorwaarden en kosten, wij betekenen ook graag iets voor jou als koper of verkoper. Heb je advies nodig bij bijvoorbeeld een renovatie of verbouwing. Wellicht wil je begeleid worden bij een heruitgifte van erfpacht.

Ook wanneer je in het biedingsproces als aspirant-koper op een woning van onze client hebt geboden en achter het net hebt gevist, houden we je graag op de hoogte van ons woningaanbod. Het is vandaag de dag al moeilijk genoeg, zeker voor starters en alleenstaanden, om een geschikte koopwoning te vinden.

Waar kunnen we je nog meer van dienst mee zijn?

WAT MAAKT BOUKA MAKELAARS NET EVEN ANDERS DAN ANDEREN

KENNIS VAN DE LOKALE VASTGOEDMARKT

Wij hebben in de loop der jaren veel kennis opgedaan over de lokale vastgoedmarkt. Niet alleen als aan- en verkoopbemiddelaar, maar ook als vastgoedbeheerder.

KRACHTIG NETWERK

Bouka Makelaars heeft niet alleen een interessant bestand van potentiële kopers, maar ook een waardevol netwerk van woningaanbieders, zoals verkoopmakelaars en beleggers.

WARME MENSEN

Bij Bouka Makelaars werken professionals die je nagenoeg alles over de aan- en verkoop van huizen én de bijkomende (juridische) aspecten daarvan kunnen vertellen. Maar wat we belangrijker vinden is onze betrokkenheid. Daarom zijn we ook in de avond en in het weekend bereikbaar.

OPEN EN HELDER

Over voorwaarden en kosten zijn we transparant. Voordat je bij ons een bemiddelingsopdracht tekent weet je exact wat de kosten zijn. Zo doen we dat!

KLANTBEOORDELINGEN

WAT ANDEREN VERTELLEN

LET’S GET IN TOUCH

BEL ONS, SCHRIJF ONS OF LOOP EVEN BINNEN

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

BEL ONS

(070) 22 50 996

BEZOEK ONS

Beresteinlaan 243
2542 JG  Den Haag