Vergelijk objecten

A MAN’S HOME IS HIS CASTLE

EXPATS

Je bent vanwege je werk tijdelijk – voor korte of langere tijd – in Nederland gestationeerd.

Bouka Makelaars vindt voor jou huisvesting in de vorm van een koop- of huurwoning in de regio Haaglanden! Volgens Expat City Ranking 2018 is Den Haag de beste expatstad van Nederland. Het staat op de elfde plek van de internationale lijst met in totaal 72 steden.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot zoeken van een passende woning, wij helpen je ook er je thuis van te maken! Door je eventueel te helpen met bouwkundige aanpassingen en de daarmee samenhangende aanvraag voor bouwvergunningen. We regelen ook de contracten voor licht, gas en water.

Bouka Makelaars begrijpt dat met name het kopen van een huis lastig voor je kan zijn omdat het je aan woningmarktinformatie ontbreekt en je de taal niet kent.

In de huidige overspannen woningmarkt kan het zelfs voor expats een behoorlijke opgave zijn om een geschikte woning te vinden. Wij begeleiden je ‘all the way’ zodat jij je snel thuis voelt.

POPULAIRE WIJKEN BIJ EXPATS

Van oudsher is het Geuzen- en Statenkwartier in Den Haag een populaire stadswijk bij internationaleorganisaties en expats. Ook in het Bezuiden- en Benoordenhout, de Archipelbuurt en het Zeeheldenkwartier komen relatief veel expats voor.

Door de aanhoudende krapte op de woningmarkt in de Haagse regio is echter een verschuiving merkbaar. Veel nieuwkomers zoeken naar woonruimte op meer ‘betaalbare’ locaties in het centrum van Den Haag, Den Haag Zuidwest en de aangrenzende steden Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Wij zijn bekend met de woonwensen van de gemiddelde expat en zijn ook jou graag van dienst bij het vinden van een passende woning in de regio.

KLANTBEOORDELINGEN

WAT ANDEREN VERTELLEN

LET’S GET IN TOUCH

BEL ONS, SCHRIJF ONS OF LOOP EVEN BINNEN

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

BEL ONS

(070) 22 50 996

BEZOEK ONS

Beresteinlaan 243
2542 JG  Den Haag