Vergelijk objecten

  1. Home
  2. Privé: Overige diensten
  3. Vastgoedbeheer

VASTGOEDBEHEER

VERHUUR OF VOLLEDIG BEHEER

Je bent op zoek naar een (tijdelijke) huurder voor je (beleggings)pand? Wellicht wil je het volledig beheer van je vastgoedportefeuille uitbesteden. Bouka Makelaars is een uitstekende partner op het gebied van verhuur en beheer van vastgoed. Onze organisatie is gericht op het ontzorgen van zowel particuliere verhuurders als professionele vastgoedexploitanten. Woningverhuur brengt namelijk heel wat verplichtingen voor de verhuurder met zich mee.

Wat kunnen wij voor je betekenen? Zoek je slechts huurders voor je object(en) of financieel en technisch beheer? Bouka Makelaars zoekt en vindt geschikte kandidaat-huurders. Onze backoffice draagt zorg voor een – al naar gelang jouw voorkeur – gedeeltelijke of volledige huuradministratie. Denk daarbij aan het opstellen van waterdichte huurcontracten, het incasseren van de huur, maatregelen treffen bij eventuele wanbetaling en het afsluiten van gunstige, maar kwalitatieve onderhoudscontracten. Uniek is dat Bouka Makelaars de doorbetaling van de huur aan de verhuurder voor een periode van drie maanden schriftelijk garandeert nadat de huurder is gestopt met betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij streven naar maximaal rendement van jouw vastgoed(portefeuille). Dit doen we onder andere door de exploitatiekosten (onderhoudskosten, vaste lasten, beheerskosten) en leegstandrisico in het oog te houden waardoor gestreefd kan worden naar een hoog kapitalisatiefactor (koopsom gedeeld door jaarhuur).

Bel of mail gerust voor meer informatie. Wij kunnen je dan de voordelen van een samenwerking met Bouka Makelaars laten zien. Of het nu gaat om een eenmalige dienstverlening of een structurele samenwerking.

KLANTBEOORDELINGEN

WAT ANDEREN VERTELLEN

LET’S GET IN TOUCH

BEL ONS, SCHRIJF ONS OF LOOP EVEN BINNEN

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

BEL ONS

(070) 22 50 996

BEZOEK ONS

Beresteinlaan 243
2542 JG  Den Haag