Vergelijk objecten

  1. Home
  2. Renovaties

SUCCES IN RENOVEREN

RENOVATIES

Bouka Makelaars kan je ook van bouwkundig advies voorzien en zorgdragen voor de uitvoering van renovaties en aanpassingen aan je woning. Op dat gebied werken we samen met o.a. een BNA erkend architectenbureau en professionele aannemers en installateurs.

Een renovatie of aanpassing zorgt in nagenoeg alle gevallen voor een hogere marktwaarde van je woning, en dus ook voor een hogere verkoopopbrengst. Wij plaatsen je nieuwe badkamer en keuken. We zorgen voor een perfecte afwerking van je woning met stuc- en schilderwerk evenals het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe vloer. Wil je een dakkapel? Ook dat doen we. Verder dragen we zorg voor alle elektrische en andere technische installaties in en om het huis.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Niet geheel onbelangrijk: Door afspraken met onze partners rekenen wij zeer concurrerende tarieven. En wanneer wij jouw woning mogen verkopen kunnen de eventuele renovatiekosten pas bij verkoop worden voldaan (via de eindafrekening van de notaris)!

KLANTBEOORDELINGEN

WAT ANDEREN VERTELLEN

LET’S GET IN TOUCH

BEL ONS, SCHRIJF ONS OF LOOP EVEN BINNEN

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

BEL ONS

(070) 22 50 996

BEZOEK ONS

Beresteinlaan 243
2542 JG  Den Haag