Vergelijk objecten

  1. Home
  2. Verkopen

BIJZONDER BIJ BOUKA

VERKOOPBEMIDDELING

Je huis verkopen? Daar komt meer bij kijken dan je denkt!

Wij zetten alles op alles om jouw woning tegen de best mogelijke prijs én voorwaarden te verkopen. Een intakegesprek gevolgd door een waardebepaling en het vaststellen van de vraagprijs vormen de start van het verkoopproces.

Goed beeldmateriaal is de vervolgstap. Hiermee brengen we jouw woning onder de aandacht van het koperspubliek. Dit doen we niet alleen via de bekende huizenplatforms van Funda, Pararius en Huislijn.nl, maar ook via onze eigen kanalen. Bezichtigingen en open huis-dagen hosten wij zelf.

Onderhandelingen met een potentiële koper voeren wij in samenspraak met jou. En is jouw woning eenmaal verkocht, dan zien we erop toe dat alles correct wordt afgewikkeld bij de notaris.

DIT DOEN WE OM JE HUIS TE VERKOPEN!

Hoe ziet het verkooptraject eruit?
Deze vraag beantwoorden we gezamenlijk in een persoonlijk gesprek,
maar in hoofdlijnen bewandelen we de volgende weg:

PERSOONLIJK GESPREK

Kennismaking, waardebepaling, advies over een realistische vraagprijs en zaken als heruitgifte erfpacht indien van toepassing.

VERKOOPPLAN

We bespreken jouw wensen met betrekking tot de verkoop. Bijvoorbeeld de termijn van oplevering, moet de verkoop aansluiten op de aankoop van je nieuwe woning, wel of geen open huis.

PRESENTATIE

Inmeten + fotografie: we maken 360⁰ foto’s en van professionele kwaliteit zodat bezoekers van Funda, Pararius en onze eigen website een goede eerste indruk krijgen. Daarnaast komt er een raampresentatie in onze etalage.

AANMELDEN

Wij plaatsen je woning op de huizenplatforms Funda, Pararius en Huislijn.nl. Ook bieden wij de woning standaard aan in de regionale krant ‘De Posthoorn’ waarin wij een vaste advertentieruimte hebben gereserveerd.

BEZICHTIGINGEN

Wij plannen en begeleiden alle bezichtigingen en open huis-dagen zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw agenda.

ONDERHANDELEN

Onze makelaar voert de onderhandelingen in samenspraak met jou om te komen tot de gunstigste verkoopprijs in combinatie met de meest optimale voorwaarden.

NOTARIS

Wij sturen het verkoopdossier naar de notaris van jouw keuze of die van de koper. Voorts houden wij contact met de koper en notaris zodat de juridische overdracht uiteindelijk slechts een formaliteit is.

Kort samengevat willen wij je ontzorgen. De verkoop moet jou zo min mogelijk zorgen opleveren. We weten wat daar voor nodig is. Bouka Makelaars kan in elke fase van woningbezit veel voor je betekenen!

Onze vergoeding bestaat uit een courtage van de verkoopprijs. Deze courtage bepalen we na de woning te hebben bezichtigd. Over het algemeen bedraagt deze 1,2 procent. Bouka Makelaars hanteert voorts het no cure no pay-principe. Dit betekent dat wij geen enkele kosten in rekening brengen mochten wij je woning niet kunnen verkopen. Je krijgt dus ook geen rekening voor de fotoreportage en advertenties!

KLANTBEOORDELINGEN

WAT ANDEREN VERTELLEN

LET’S GET IN TOUCH

BEL ONS, SCHRIJF ONS OF LOOP EVEN BINNEN

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

BEL ONS

(070) 22 50 996

BEZOEK ONS

Beresteinlaan 243
2542 JG  Den Haag